Contact

diploma assistent orde en veiligheid

militaire lichamelijke vaardigheid

certificaat kms ini-2

certificaat vakman, leider, instructeur

De auteur van het Politietest Coaching Programma is Ronny Rockx.

Ronny werkt in het dagelijks leven als mentalcoach en gezondheidscoach voor verschillende doelgroepen.

In het verleden heeft hij de Koninklijke Militaire School (KMS) gevolgd, waar hij succesvol is opgeleid tot instructeur. Hij heeft daar de certificaten groepsinstructeur en zware militaire lichamelijke vaardigheden behaald.

Tijdens zijn opleiding heeft Ronny leren trainen, leren lesgeven en heeft hij geleerd om in extreme situaties het hoofd boven water te houden. En voordat hij zover was heeft hij een hoop keuringen moeten doorstaan. Het waren soms zware keuringen, maar Ronny heeft hier een hoop door geleerd.

Hij wist nu hoe hij moet instrueren, hoe je moet trainen en hij weet hoe je keuringen haalt.

Enkele jaren geleden vroeg een goede vriend van Ronny aan hem of hij hem wilde helpen met zijn voorbereiding op de politietest. Hij wist dat Ronny instructeur is geweest in het leger en dat hij zich de laatste jaren verdiept heeft in optimalisatietechnieken. Hij coacht op fysiek en mentaal vlak voor verschillende doelgroepen. Telkens zorg Ronny ervoor dat mensen het beste uit zichzelf halen. Vandaar dat de vriend Ronny zijn adviezen graag wilde gebruiken.

Nadat de vriend met vlag en wimpel was geslaagd voor de politietest, heeft Ronny het pakket van adviezen samengevat tot één adviesrapport: het Politietest Coaching Programma. Dit rapport zorgt ervoor dat jij een enorme voorsprong op de overige sollicitanten zal hebben.

KEER OP KEER verslaan “Ronny zijn deelnemers” de overige sollicitanten!

Je kunt ons ook op Facebook vinden:

Heb je een vraag, opmerking of suggestie, vul dan onderstaand formulier in en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Politietest.nl is onderdeel van Findit
Opbroekweg 31
7461 PH Rijssen
KVK: 87867206
BTW: NL004027473B67

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht