Ervaringen

Er zijn veel kandidaten die door de jaren heen gebruik hebben gemaakt van het Politietest Coaching Programma. Een aantal hiervan hebben de moeite genomen me te laten weten wat ze van mijn coachingsprogramma vinden en hoe het ze heeft geholpen. Lees hier een selectie van de reacties:

“Gisteren heb ik uw Politietest-Coaching-Programma gekocht. Allereerst wil ik u bedanken, er staan nu al tips in die zeker gaan helpen, en me beter laten begrijpen wat er allemaal op me af gaan komen.”

En na de tweede selectiedag (deel A): “Bedankt voor de tips, ik heb gisteren deel A positief kunnen afronden en zeker met dank aan de tips van het pakket. Aanstaande maandag mag ik door voor deel B! “

Michelle Willems

 

“Beste Ronny,

ik heb alles goed ontvangen.
Bedankt vh coaching programma en ik moet alvast toegeven, al heb ik nog maar vluchtig gekeken, dat het een “knappe samenstelling” is.”

Anja Loos

 

“Ik ben nu al super blij met het rapport. Ik was bang dat het een open deur zou zijn maar dat is absoluut niet het geval. Ik had het zeker nodig voor de cognitieve capaciteiten toets en de taaltoets en de derde selectie dag omdat ik daar minder van af wist. Ik heb de tweede selectie dag op 8 augustus dus ik ben echt super benieuwd. Ik kom zelf van de Havo. Ik heb onlangs mijn diploma gehaald met behoorlijk goede cijfers. Ik heb nu gelezen tot en met de fysieke test omdat tot en met dat belangrijk is voor de tweede selectiedag. Ik weet nu goed hoe ik me voor moet bereiden op de intelligentie testen.”

Tim Kersten

 

“Ik lees de documenten met veel plezier ik kan mij dan helemaal afzonderen en met de stof bezig zijn ook om de oefeningen te maken. Ook elke dag even het geheugen trainen en wat sporten.”

“Afgelopen week ben ik naar de voorlichting geweest (2 jarige route) ik werd helemaal enthousiast over de lesstof en het werkveld. Alleen nu is het zo dat er meer dan 2000 mensen hebben gesolliciteerd op de functie. En er en briefselectie plaats vindt en daarna wordt er een uitnodiging gestuurd voor de eerste testdag. Nu alleen maar hopen en duimen dat ik naar de eerste testdag mag.”

“Ik wil eigenlijk zeggen dat de lesstof en het programma mij nu al helpen en ik er al erg intensief mee bezig ben, dank je wel. De filmpjes en tips die je via de mail stuurt zijn ook erg zinvol.”

Wendy van Weert

 

“Ik heb een paar maanden geleden uw boek besteld naar aanleiding van mijn sollicitatie voor de functie van hoofdagent. Bij deze wil ik u bedanken voor de duidelijke en super handige tips die mij ZEKER hebben geholpen tijdens alle testen! Ik ben aangenomen en mag in week 5 van dit jaar met de opleiding starten.”

“Bedankt en ik zal het boek zeker aanraden bij anderen.”

Jeroen ten Tusscher

 

“Allereerst wil ik u bedanken voor het fantastische product dat u heeft gemaakt. Ik heb vorig jaar gesolliciteerd voor de politie alleen ben ik toen afgekeurd op mijn psychologisch onderzoek. Nu heb ik een maand geleden gesolliciteerd bij de marechaussee en ik wilde mij hier uitstekend op voorbereiden, maar via internet werd ik er niet echt wijzer van.”

“Uiteindelijk vond ik uw product, ik vond het wel aan de prijzige kant maar dit is het achteraf 1000x waard. Het heeft mij enorm geholpen op de voorbereidingen, het was bij de marechaussee wel een andere selectie dan bij de politie maar het heeft zeker geholpen. Uiteindelijk werd mij een hogere functie aangeboden dan dat ik solliciteerde omdat ze mijn indruk zo goed vonden. Ik zal dit product daarom ook zeker aanraden aan andere, enorm bedankt!”

Aron van Wijk

 

“Bedankt voor de e-mails en het programma. Ik ben er ontzettend blij mee. Het is inzichtelijk en leest prettig. Het is een goede voorbereiding voor de selectiedag. Deze heb ik namelijk op 1 oktober a.s. Nu kan ik mij er goed op voorbereiden. Het is prettig om oefeningen van de taaltest en de intelligentietest te zien en maken.”

“Op dit moment ken ik geen mensen die interesse hebben in de politieopleiding. Maar mocht ik hen tegenkomen dan geef ik graag jouw website en programma door!”

En na de 2de selectiedag: “Bij deze wil ik je bedanken voor het programma. Ik heb veel gehad aan deze voorbereiding!  Ik ben inmiddels door naar de derde selectiedag! Nu ga ik de laatste bladzijde uit jouw programma lezen. Het was fijn om te gebruiken, ik wist wat me te wachten stond en dat was erg prettig. Ik was na de sporttest al mijn zenuwen kwijt.”

Jennifer Roelofs

 

“Enige tijd geleden heb ik gesolliciteerd voor de functie politiekundige bij de politie. Het is mij gelukt om in de selectie terecht te komen en aan het einde van deze maand heb ik de eerste keuring dag. Ik heb gisteren jouw coaching aangevraagd en ben er gelijk mee aan de slag gegaan.”

“Er staan veel goede tips in en ik heb absoluut een beter beeld gekregen van wat mij te wachten staan. Cognitieve testen heb ik in voormalige sollicitatieprocedures al vaak gedaan en over de sporttest is veel online te vinden. Maar met name de psychologische testen waren een onbekend gebied voor mij.”

Johan Rijers

 

“Vandaag heb ik de tweede testdag gehad. Hoewel ik voorheen voor eerdere sollicitaties al veel assessments heb geoefend en gemaakt werd ik toch overrompeld door het niveau. De vraagstelling heb ik nooit eerder gezien en waren van hoog niveau, soms kon ik er geen enkel patroon in ontdekken. Ik heb me hier niet door uit het veld laten slaan en elke vraag met volle inzet proberen te maken. De sporttest was ook zwaar, het viel tegen.”

“Maar door een goede voorbereiding ben ik heel netjes binnen de tijd gebleven. Mijn assessment heb ik uiteindelijk in elk geval voldoende (volledige score hebben ze nog niet gegeven) gemaakt en ik ben door naar de volgende testdag. Volgende week vrijdag mag ik op voor het psychologisch onderzoek. Een stuk sneller dan ik had verwacht dus ik ga direct, met behulp van jouw boek, wederom zorgen voor een optimale voorbereiding!”

En na het psychologisch onderzoek: “Afgelopen vrijdag heb ik mijn rapport ontvangen, ook het psychologisch onderzoek ben ik succesvol doorgekomen. Ik heb in totaal 67 van de 97 punten gehaald (34 is minimaal vereist). Het is nu afwachten of de score goed genoeg is om voor het eindgesprek uitgenodigd te worden. Ik ben niet heel ontevreden over mijn score maar ik weet niet wat andere hebben gescoord dus het is afwachten.”

“Ik zal je coaching programma zeker aanbevelen als ik in mijn omgeving mensen tegenkom die bij de politie willen.”

Paul Wentholt

 

“Ik heb afgelopen vrijdag deel a van de politie test gehaald, 8 oktober heb ik deel b! Uw politie coaching programma heeft mij echt geholpen, ontzettend bedankt daarvoor! Ik ben heel erg blij dat ik het gehaald heb! Ik denk dat ik het zonder dat programma namelijk niet gehaald had of er minder vertrouwen in had.”

Joyce Thissen