Verdien geld met het Politietest Coaching Programma!

Ben jij enthousiast geworden over het Politietest Coaching Programma en denk je dat jij je vrienden en bekenden ook kunt overtuigen van de kracht van mijn product? Word dan affiliate partner!

Het enige wat je hoeft te doen is mijn product te promoten en mensen naar mijn website te sturen via een linkje. Voor elke verkoop die je op deze manier weet te realiseren ontvang je maar liefst €20!

Je hoeft hiervoor géén specifieke kennis van ondernemen op het internet te hebben en het is ook niet noodzakelijk om als bedrijf geregistreerd te staan en een KvK-nummer te hebben. Je kunt mijn producten namelijk ook als privé persoon promoten.

Het is heel makkelijk om hiermee te beginnen! Het enige wat je hoeft te doen is het volgen van deze 3 stappen:

Stap 1: Registreer jezelf GRATIS bij PayPro

Maak een gratis account aan bij PayPro. Dit is eenvoudig en zal je nog geen 10 minuten kosten.

  1. Ga naar PayPro.nl
  2. Klik op “Maak een account aan
  3. Klik op “Aanmelden als affiliate
  4. Vul je gegevens in
  5. Je ontvangt een mail met een bevestigingslink
  6. Vul de overige gegevens aan zoals je rekeningnummer
  7. Nu ben je klaar met registreren!

Stap 2: Vind het Politietest Coaching Programma

Wanneer je een account hebt aangemaakt log dan in bij PayPro.nl en klik op de knop “AFFILIATE CAMPAGNES in het linkermenu. Typ vervolgens in het zoekveld “Politietest Coaching Programma“.

 

politietest paypro

 

Klik nu op het product. Vervolgens krijg je een pop-upscherm met onder andere de tekst: “Jouw Affiliatelink. Dit is jouw unieke affiliatelink. Wanneer je er op klikt ga je naar mijn website maar wordt er geregistreerd dat je via jouw link bent gekomen. Deze link is 100% uniek voor jou!

 

politietest paypro details

 

Stap 3 – Ontvang jouw commissie

Kopieer de affiliatelink en gebruik deze waar je maar wilt, bijvoorbeeld door je vrienden te mailen, door hem te delen op Facebook of Twitter of door hem op je website of blog te plaatsen. Wanneer iemand vervolgens via jouw link het Politietest Coaching Programma aanschaft ontvang jij €20!

Je kunt nu beginnen met promoten. Gemiddeld heb je het geld in 1 tot 2 werkdagen op je bankrekening staan!

Voor het bijhouden en uitbetalen van de affiliate commissie gebruiken wij het affiliate systeem van PayPro. Met dit systeem wordt automatisch bijgehouden hoeveel er op jouw affiliate link geklikt is en bij een verkoop krijg je automatisch de commissie bijgeschreven op de PayPro rekening.

In de affiliatelinks gebruiken we jouw persoonlijke PayPro-ID, dit is een unieke code waaraan we kunnen zien dat jij de link geplaatst hebt en dus recht hebt op de commissie. Als je nog niet bij PayPro geregistreerd bent kan je dat op deze registratiepagina doen.

Veel succes met jouw promotie!

Met succesvolle groet,

ronny rockx